Domov

Preteklih 24

25 junija 2019 Aktualno Kronika


V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti v Pomurju obravnavali sedem prometnih nesreč, ki so se končale z materialno škodo, štiri kazniva dejanja, deset kršitev javnega reda in miru, pri nedovoljenem vstopu v državo smo prijeli devet tujcev in sprovajalca, nesrečo pri delu, dva primera povoženja divjadi in dve poškodovanji osebnih avtomobilov na parkirnih prostorih.

Na področju kriminalitete so obravnavali kaznivo dejanje Grožnje, poškodovanje sadnega drevja, tatvino senčnikov s terase gostinskega lokala in tatvino kolesa.

Javni red in mir je bil kršen šestkrat na javnem kraju in štirikrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se po posredovanju policistov pomirili.

Na gradbišču v Murski Soboti, se je med delom na strehi poškodoval delavec. Pri izvajanju del na strehi se je z nožem porezal po nogi. Pri reševanju so pomagali soboški gasilci. Pred naseljem Črenšovci so ustavili osebni avtomobil, zaradi suma, da je voznik preko zelene meje iz Republike Hrvaške v državo prepeljal tujce. Pri kontroli so ugotovili, da se v vozilu poleg voznika nahaja še devet tujcev, ki so mejo prestopili ilegalno. Zoper voznika sledi kazenska ovadba.