V etru
Mali oglasi
Domov

Preteklih 24

2 oktobra 2019 Aktualno Kronika


V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči, ki sta se končali z materialno škodo, dve kaznivi dejanji, štiri kršitve javnega reda in miru, pridržali eno osebo, požar na osebnem avtomobilu, tri primere povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

Na področju kriminalitete so ljutomerski policisti obravnavali poškodovanje osebnega avtomobila in poškodovanje dreves.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Na Policijski postaji v Murski Soboti je bil pridržan kršitelj, ki se kljub posredovanju policistov ni hotel pomiriti.

V naselju Gomilica je okoli 05 ure zjutraj, med vožnjo prišlo do požara na osebnem avtomobilu. Požar so pogasili domači gasilci. Avto je zgorel v celoti. Vzrok požara in škoda bosta znana po opravljenem ogledu

 V času med 1. in 13. oktobrom 2019 poteka preventivna akcija za večjo varnost pešcev.

Svetujejo, da pešci upoštevajo cestnoprometna pravila in uporabljajo prometne površine namenjene hoji pešcev, v nočnem času pa naj obvezno uporabljajo odsevna telesa za večjo vidnost oziroma svetilko, ki oddaja belo svetlobo. Vozniki pa naj bodo med vožnjo posebej previdni v območju prehodov za pešce in območjih, kjer se lahko pričakuje prisotnost pešcev.