V etru
Napoved programa dežurnega novinarja
Domov

Preteklih 24

7 oktobra 2019 Aktualno Kronika


V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče z materialno škodo, šest kaznivih dejanj, trinajst kršitev javnega reda in miru, tri primere povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

Na področju kriminalitete sta bila obravnavana vloma v stanovanjsko hišo in osebni avtomobil, povzročitev lahke telesne poškodbe, dve poškodovanji tuje stvari in tatvina goriva iz parkiranega tovornega vozila.

Javni red in mir je bil kršen sedemkrat na javnem kraju in šestkrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob posredovanju policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

V sodelovanju s pristojnimi službami poteka nacionalna akcija za večjo varnost pešcev v prometu. Pešce opozarjamo, da upoštevajo cestno prometna pravila in ponoči uporabljajo predpisano opremo za večjo vidnost.

Policisti PU Murska Sobota bodo danes med med 8.00 in 13.00 uro izvajali vaje v streljanju na strelišču v Mačkovcih. Zadrževanje in gibanje na in v bližini strelišča v tem času je lahko nevarno.