V etru
Mali oglasi
Domov

Preteklih 24

19 oktobra 2019 Aktualno Kronika


V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče, ki so se končale z materialno škodo, sedem kaznivih dejanj, tri kršitve javnega reda in miru, dva požara, štiri primere povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

Na področju kriminalitete so obravnavali dve  poškodbi kombajna pri spravilu koruze, spletno goljufijo pri nakazilu denarja, zlorabo osebnih podatkov in vlom v stanovanjsko hišo. Policisti policijske postaje za izravnalne ukrepe pa so pri kontroli na avtocestnem počivališču Dolinsko odkrili ukraden štirikolesnik.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat na javnem kraju in enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se po posredovanju policistov pomirili.

V Dokležovju je zagorelo v gospodarskem poslopju, kjer je imel lastnik prostor, ki ga  je uporabljal za pisarno. Škode je za okoli 5.000 EVR. V Lastomercih pa je lastnik na štedilniku pustil ponev z mastjo, ki se je vnela in poškodovala kuhinjske elemente. Požar je pogasil lastnik sam. Škode je za okoli 1.000 EVR.