V etru
Druga jutranja kronika
Domov

Preteklih 24

3 novembra 2019 Aktualno Kronika


V preteklem dnevu smo policisti v Pomurju obravnavali eno kaznivo dejanje, tri prometne nezgode, pet kršitev javnega reda, nesrečo pri delu, poškodbo osebnega avtomobila na parkirnem prostoru, zaseg osebnega avtomobila in tri primere povoženja divjadi.

Ob 15.50 uri smo bili obveščeni da je v naselju Črenšovci prišlo do prometne nezgode. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila zaradi neprimerne hitrosti in vožnje pod vplivom alkohola trčil v vozilo, ki je vozilo pred njim.  Pri tem se je ena oseba hudo telesno poškodovala, ena oseba pa lažje telesno poškodovala. Nastalo je za 2000 EUR materialne škode.  Povzročitelj je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, zoper njega bo podana kazenska ovadba.

Ob 14.34 uri smo bili obveščeni, da je izven naselja Lončarovci prišlo do nesreče pri delu.  Ugotovljeno, da je med delom na njivi voznik traktorja, ko se je traktor prevrnil padel iz kabine traktorja in se pri tem lahko telesno poškodoval. Nastalo je za 3000 EUR materialne škode.

Javni red je bil kršen štirikrat v zasebnem prostoru in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob posredovanju policistov pomirili.

Izven naselja Rankovci je bil zasežen osebni avtomobil vozniku, ki je vozil osebni avtomobil brez veljavnega vozniškega dovoljena.