V etru
Minute za kmetovalce
Domov

Sobotni športni napovednik

5 decembra 2020 Šport


Odbojka

V prvi A slovenski odbojkarski ligi za člane bodo  v  9. kolu odbojkarji  Panvite Pomgrada iz Murske Sobote  ,ki so trenutno na petem mestu z 10.točkami,   zvečer ob 18. gostovali v Kranju pri odbojkarski ekipi Hiša na kolesih, ki je na sedmem mestu lestvice s 7.točkami.  Na lestvici  prve A slovenske odbojkarske lige za člane vodijo trenutno odbojkarji ACH Volleya iz Ljubljane  s 27.točkami, drugi Merkur iz Maribora ima 22 točk  in tretji Calcit Volley iz Kamnika 21 točk. 

V 11.kolu prve B slovenske odbojkarske lige za člane bodo radenski odbojkarji danes  ob 18. v radenski športni dvorani gostili odbojkarje Šempetra. Na lestvici  vodi Črnuče,  s 23.točkami pred Šoštanj Topolšico z 18. točkami,  Šempeter  je  na 3. mestu s 14.točkami, Radenčani na  4. mestu pa so zbrali 12 točk.

V 9. kolu prve B slovenske odbojkarske lige za članice  bodo   odbojkarice Murexina Keme Puconci,  nocoj   ob 19. v  gostovale v Hočah pri ekipi Formisa. Na lestvici prve B slovenske lige za članice trenutno vodijo Ljutomerčanke s 16.točkami, ekipa Formisa ima na drugem mestu 15 točk, odbojkarice Murexina Keme Puconci pa imajo na petem mestu 6 točk.  Tekma med odbojkaricami  Sobotr in Ljutomerom ,ki bi morala biti sinoči v Murski Soboti je bila dogovorno prestavljana na  poznejši datum, ki pa še ni določen.

Nogomet

V 16. kolu prve slovenske nogometne lige Telekom bo soboška Mura po sredini tekmi v zasneženi Fazaneriji proti Bravu,  danes  ob 17. gostovala v Kidričevem pri nogometaših Aluminija ,ki so trenutno na lestvici  deveti s 13.točkami.  Trenutno je Mura  na tretjem mestu s 26.točkami,  vodilni Maribor jih ima po porazu proti Olimpiji na prvem mestu  28  druga Olimpija pa je zbrala  27 točk.

Napovednik športnih tekmovanj za Murski val pripravlja Tonček Gider.