Domov

Sobotni športni napovednik

30 januarja 2021 Šport


Nogometaši Mure, ki so na pripravah za nadaljevanje sezone v prvi slovenski nogometni ligi v Turčiji  bodo v nedeljo  že ob 9.   v tretji pripravljalni tekmi v svoji  pripravljalni bazi  v Beleku igrali proti Shaktarju iz Ukrajine,

Nogometaši Nafte 1903 ,ki se pripravljajo za nadaljevanje sezone v 2. slovenski ligi bodo  danes  igrali pripravljalno nogometno tekmo v Novi Gorici  proti prvoligaški ekipi Gorice .

Igralke Ženskega nogometnega kluba Nona Pomurje Beltinci, ki načrtujejo za nadaljevanje sezone v prvi slovenski ligi  12 tekem bodo prvo odigrale že danes  ko bodo gostovale pri ekipi Šturma v  Gradcu.

V  18.kolu prve hrvaške nogometne lige bo Osijek, katerega član je tudi Damjan Bohar danes  ob 15. igral  tekmo proti Istri.

V 15.kolu poljske ekstra nogometne lige bo nocoj  ob 20. Gornik iz Zabrza  z  Erikom Janžo gostil ekipo Lecha.

V 15.kolu prve avstrijske nogometne lige  bo Altach, kjer igra nogomet tudi Aljaž Casar  danes ob 17.  gostil  nogometaše Šturma iz Gradca.

V prvi turški  nogometni ligi bo 19. kolu Tuzlaspor katerega član je tudi Matej Pučko iz Šalinec   danes ob 17. gostoval  pri ekipi Balkeshirspora.

V 22. kolu prve divizije ciprske nogometne lige.  bo Enosis Neon Paralimni za katerega igrata tudi Gregor Balažic in  Filip Gačevski  danes ob 17.30  gostoval pri ekipi Doxe.

V 19.kolu grške super nogometne lige bo ekipa OFI Krete  jutri ob 14. gostila AEK iz Aten katerega član je tudi Žiga Laci iz Dobrovnika.

V prvi B slovenski ženski odbojkarski  ligi bodo igralke  Sobote bodo  nocoj  ob 19.30 gostovale pri odbojkaricah Braslovč, v sredo 3. februarja pa bodo soboške odbojkarice gostovale pri ekipi Logatca.

V  prvi A slovenski odbojkarski ligi za člane bo danes  ob 19. tekma med odbojkarji Hoč in soboške  Panvite Pomgrada, ki sta s soseda na lestvici. To  prva večja preizkušnja za  trenerja Dejana Fujsa, ki se je vrnil  na trenersko klop soboških odbojkarjev.