V etru
Nočni glasbeni program
Domov

Šport

1 novembra 2017 Šport


V 3.kolu prve švicarske lige v badmintonu je BC Uzwil ki ga trenira in za njega tudi igra Lendavčan Iztok Utroša,  premagal ekipo SC Uni Basel z rezultatom 6:2.  Utroša je v posamičnem dvoboju po izenačeni igri svoj dvoboj izgubil proti Crihstianu Kirchmayrju  z rezultatom 18:21, 21:19 in 20 :22.  Njegovi varovanci pa so bili v dvoboju uspešni s 6:2  in so po treh kolih med osmimi ekipami z 9. točkami sami  na vrhu lestvice.

Košarkarski klub Radenska Creativ je v Murski Soboti pripravil  mednarodni košarkarski turnir za igralce stare do 11 let na katerem so nastopile štiri ekipe iz Hrvaške in Slovenije. Soboški košarkarji so v prvi tekmi premagali Miklavž s 45:24, v drugi so bili boljši od Ludbrega z 52:27 in v tretji tekmi so premagali še Čakovec z rezultatom 52:23. Soboški košarkarji so zasedli prvo mesto brez poraza.

V Radgoni,  v nogometni ekipi, ki je v 3. slovenski nogometni ligi, vzhod na 13. mestu z devetimi točkami niso zadovoljni  doseženi z  rezultati. Vodstvo  kluba se je zahvalilo za sodelovanje dosedanjemu trenerju Borisu Laziču. Še najbolj boli Radgončane  hud poraz na domačem igrišču proti Gradu z rezultatom 7:0.  V zadnjih treh kolih jesenskega dela prvenstva bo  radgonsko člansko ekipo vodil  nekdanji nogometaš Vladimir Mauko sicer tudi direktor radgonske  občinske uprave.  Debi novega radgonskega trenerja bo tako že v nedeljo ob 10.30, ko bo Radgona gostovala pri Rakičanu.

V prvem kolu nove sezone v prvi pomurski ligi v elektronskem pikadu so igrali takole: Bar Mokoš Bakovci – Picolo Melinci 25:0, Maži bar Ižakovci – Dokležovje 13:12, Leona Ljutomera – Kouvrani Filovci 17:8, ekipa Spiriča Černelavci je bila prosta.

V drugi pomurski ligi so Čarne vrane iz Ižakovec premagale Kockar bar iz Renkovec s 17:8, Bar Tiffany Črenšovci je premagal Naš bar iz Melinec s 14:11, Bar Klement Murska Sobota je premagal Grabo team Dokležovje s 14:11 ekipa Don Matija iz Bogojine je bila prosta.

V zadnjem jesenskem kolu v pomurski ligi malega nogometa na asfaltnih igriščih so igrali takole: Bangladeš Murska Sobota – Pristava 6:8, Mala Nedelja –  Mura Krog 8.4, Lordi Ivanjkovci – Lipovci 11:4, Beltinci – Panonska  Murska Sobota 5:2, Caffe Perla iz Ljutomera je bila prosta. Naslov jesenskega prvaka so osvojili Beltinci  z 19.točkami pred Lordi iz Ivanjkovec z 18.točkami tretja  je Pristava s 13.točkami. Najboljši strelec jesenskega dela je Denis Pintarič iz Pristave s 13. zadetki.