V etru
Nočni glasbeni program
Domov

Šport

15 februarja 2019 Šport


V francoskem mestu  Douai se je dopoldne začelo tridnevno tekmovanje v dvoranskem hokeju na evropski pokal Challenge I na katerem sodelujejo tudi slovenske prvakinje  hokejistke Moravskih Toplic.  V prvi današnji tekmi je gostiteljska ekipa  Douai  premagala Moravske Toplice z 10:0, že ob polčasu je bil izid 3:0. Ekipo Moravskih Toplic vodita Jože Črnko in Aleksander Vink, danes ob 17.20 bodo igralke Moravskih Toplic  igrale v Franciji tekmo  še proti ekipi Whitchurcha iz Walesa.

Nogometaši Mure so v zadnji pripravljalni nogometni tekmi v turškem Beleku igrali še tretjo pripravljalno  tekmo  in premagali kazahastanskega nogometnega  prvoligaša  Atyraua z rezultatom 3:2 čeprav so Kazahstanci vodili z 1:0. Za Muro so dosegli zadetke: Tomi Horvat,  Amadej Maroša in kapetan ekipe Alen Kozar. Za trenerja Anteja Šimundžo je vzpodbudno da je zadnjih 20 minut v ekipi Mure, po poškodbi,  prvič zaigral  tudi Luka Bobičanec. 

Odbojkarji ACH Volleya so v Ljubljani  igrali peto tekmo v ligi prvakov  ki jo je pred 1000 gledalci v Ljubljani dobil  nemški podprvak  Friedrichsafen  z rezultatom 3:2.  Za slovenske odbojkarske prvake, ki jih zdaj vodi trener  Matija Pleško,  je igral tudi Uroš Pavlovič iz Murske Sobote in na tekmi zadel 9 točk za ACH Volley.  Slovenski odbojkarski prvaki bodo že jutri ob 19. gostovali v Murski Soboti pri ekipi Panvite Pomgrada.

V 8.kolu vzhodne B slovenske lige v pikadu  so igrali takole: Top Gun Grlava- Pinocchio Ivanjkovci 8:9, Bar baza Bad boys Logarovci – Pikado klub Raj Grad 12:5 in Kockar bar  Renkovci – DC Panters  Moravske Toplice  14:3. Na lestvici vodi kljub porazu Pikado klub Raj od Grada z 21. točkami drugi je Kockar bar iz Renkovec s 14.točkami. Naslednje 9. kolo bo na programu  22. februarja.