Domov

Šport

1 januarja 2020 Šport


Na 42. novoletnem teku v Varaždinu  je na 4.800 metrov dolgi progi je ženski  konkurenci je odlično  tekla  Urška Martinec, članica Atletskega kluba Pomurje iz Murske Sobote, ki je  med 495. tekači zasedla tretje mesto v absolutni ženski konkurenci v času 16:26. V svoji starostni kategoriji  je bila Urška Martinec uvrščena na drugo mesto.  Med moškimi tekači se je Milan Hozjan iz Kota pri Lendavi uvrstil na 52. mesto v absolutni konkurenci, Tadej Granfol, ki je tekel za nogometni klub Mura ,  uvrstil pa se je  na 219. mesto.

Športno rekreacijsko društvo  Gornji Slaveči je na Silvestrski pohod v spomin na Zdenka Škodnika in ostale preminule člane društva  v Gornje Slaveče na 10 km dolgo progo privabilo 47 pohodnikov. Med pohodniki je bil tudi  redni poslušalec Murskega vala Vili Kutoš iz Križevec v Prekmurju,  najstarejši udeleženec pohoda pa je bil Viktor Škodnik iz Nuskove.

V 9. kolu medobčinske pikado lige Goričko so bili doseženi naslednji rezultati:  Pikado klub Raj Grad – Friend’s team Sveti Jurij 8:9, Black Devils Dolič – Black Dragon Gornji Črnci  9:7, Pikado kluba Goričanci Radovci – Pikadov klub Goričanec Radovci 12:4 in Pikado klub Slavček Gornji Slaveči – Pikado klub Dado Grad 6:10. Na lestvici vodi Pikado klub Friend’s team od Svetega Jurija s 26.točkami, drugi je Dado od Grada z 18. in tretji Goričanci iz Radovec. Naslednje kolo bo na programu v petek 3. januarja.