Domov

Šport

13 marca 2020 Šport


V  ciprski nogometni ligi v skupini ekip za obstanek v ligi sta ekipi EN Paralimni in OI Nikozija igrali 1:1. Za ekipo EN Paralimnija je celo tekmo igral Gregor Balažic iz Murske Sobote.  Na lestvici je ekipa Paralimnija med 12. ekipami  na 10. mestu s 23. točkami, Nikozija pa jih ima na 9. mestu 25.  Naslednje kolo v ciprski ligi je načrtovano za nedeljo  15. marca.

V  18. kolu prve  mariborske območne kegljaške lige za člane je na kegljišču Vikenda v Radencih II. ekipa  Radenske iz Murske Sobote premagala Kegljaški klub Fala z rezultatom 6:2. Za Radensko so največ kegljev podrli: Branko Marinič 547, Milan Štiblar  541 in Franc Šebjanič 511 kegljev. Pri Fali se je odlikoval  Vojko Perušek, ki je podrl  531 kegljev.  Tudi kegljaške tekme za konec tedna so odpovedane.

V organizaciji Zavoda za turizem in šport  Radenci je bil v športni dvorani Radenci rekreativni namiznoteniški turnir za dve starostni kategoriji na katerem je sodelovalo 18 igralcev. Med igralci starostne kategorije do 15 let je zmagal Nino Klemenčič, drugi je bil Niko Marič in tretji Žiga Berden. V starostni kategoriji nad 15 let starosti je zmagal Marko Kreft, drugi je bil Darko Zorko in tretji Aleš Vučina.

V drugem kolu končnice tekmovanja v pomurski košarkarski ligi  je Sistemorg Beltinci  utrpel poraz proti Športnemu društvu Murska Sobota z rezultatom 89:65. Za Beltinčane je dosegel Simon Cőr 18 točk in za Mursko Soboto  Dejan Žilavec 28 točk.  Košarkarski klub  Lotmerk je premagal Košarkarsko društvo Nona s 74:56. Za Lotmerk je dosegel Tadej Berce 19 točk in za ekipo soboške None Igor Žido 19 točk. V tretjem srečanju je Lindau v Lendavi premagal  Tropicano iz Bistrice s 50:39. Za  Lindau je Tomas Hozjan dosegel 14 točk in za Tropicano Blaž Laci 13 točk. Tekme tretjega kola končnice v pomurski košarkarski ligi za soboto 14. marca so odpovedane.