Domov

Šport

15 decembra 2020 Šport


Iz Murske Sobote so opoldne z avtobusom odpotovale proti Zagrebu igralke Ženskega nogometnega kluba Nona Pomurje Beltinci, ki jih v sredo ob 19. čaka na Danskem povratna tekma šestnajstine finala lige prvakinj proti danski Fortuni. Prekmurke so  iz Zagreba  ob 15. poletele proti Danski.  Delegacija Ženskega nogometnega kluba Nona Pomurje je sestavljena iz 19 igralk, skupno pa šteje delegacija  33 članov.  Žal zaradi bolezni ni odpotovala na Dansko vratarka Sara Nemet. Trener Prekmurk  Sandi Bauer pa je pred povratno tekmo dokaj optimističen in pravi, da  bodo prekmurska dekleta na Danskem poskušala popraviti slab vtis iz prve tekme, ko so v Fazaneriji zmagale Danke s 3:0

Spletni portal Prve slovenske nogometne lige Telekom  je po izboru obiskovalcev portala in uredništva izbral enajsterico 17. kola v katerem sta tudi dva prekmurska nogometaša. Med njimi je Nino Kouter, ki je dosegel  prvi zadetek za Muro na tekmi proti  Domžalam. V enajsterica kola je tudi Žan Kolmanič iz Veržeja, nogometaš  Maribora, ki je igral z vodilno ekipo prve lige na tekmi proti Kopru , kjer so Mariborčani zmagali z 2:1.  Tekmovanje v prvi slovenski ligi se je z 18.kolom začelo že danes, zadnja tekma med Mariborom in Muro pa bo v četrtek ob 17.14 v Mariboru.

Nocoj bodo na programu nekatere zaostale odbojkarske tekme v prvi B  slovenski odbojkarji ligi za članice.  V zeleni dvorani v Puconcih bo nocoj  ob 20. tekma med Murexinom Kemo Puconci in Logatcem sosedov na lestvici,  a tekma bo  tudi tokrat brez gledalcev. . Na lestvici prve B lige  trenutno vodi Formis iz Hoč s 24.točkami, Ljutomer na drugem mestu ima 22 točk in II. ekipa Calcita Volleya iz Kamnika ima 18 točk.  Murexin Kema Puconci ima na 6.mestu 8 točk, sedmi Logatec je zbral tri točke, Sobočanke  so na 10. mestu brez točk.