V etru
Najlepše pravljice
Domov

Šport

3 januarja 2021 Šport


V  17.kolu  prve divizije ciprske nogometne lige je Enosis  Neon Paralimni v gosteh premagal vodilno ekipo Apoela z rezultatom 2:0, kar je bila  druga zmaga ekipe Enosisa Neona Paralimnija. Za zmagovito ekipo sta celo tekmo igrala tudi Filip Gačevski in Gregor Balažic iz Murske Sobote nekdanja igralca soboške Mure. Na lestvici je zdaj vodilni Apoel zdrknil na drugo mesto in ima 33 točk, Enosis  Neon Paralimni pa ima na 13. mestu 11 točk.

V  14.kolu druge nemške nogometne lige je Karlsruher v gosteh premagal Wuzburger Kickers s 4:2. Za ekipo Wuzburger Kickersa tokrat ni igral Mitja Lotrič z Vaneče. Na lestvici je Karlsruher na osmem mestu z 19.točkami, Wurzbruger Kirckers pa ima na 18. mestu štiri točke.

V ženski italijanski košarkarski ligi serije A – 2 ,   bo tekma 13.kola  med Udinami in ekipo Albina odigrana šele nocoj. V Italiji pa   so zelo zadovoljni da je njihova košarkarica Tina Cvijanović iz Murske Sobote znova povabljena na reprezentančne priprave slovenske reprezentance , ki bodo  od 31.januarja do 7.februarja , zaradi tega so Udine tekmo proti  ekipi Felco Fin Vicenza iz 31. januarja preložile na soboto 30. januarja.