V etru
Najlepše pravljice
Domov

Šport

27 januarja 2021 Šport


V letu 2021 bodo  številne  osrednje slovenske športne zveze objavile najboljše po športnih dosežkih za leto 2020  in to v novih pogojih primerno pandemiji.  Teniška zveza Slovenije je  že na virtualni prireditvi izbrala najboljše v minulem letu. V članski konkurenci sta bila najboljša Polona Hercog in Aljaž Bedene, najboljši teniški klub v Sloveniji pa je bil že 18. leto zapored Železničarski teniški klub Maribor.  V starostni kategoriji U – 14  je bil izbran za najboljšega mladi prekmurski tenisač Žiga Švec iz Murske Sobote, ki je  po začetnih teniških korakih  v Teniškem klubu Murska Sobota   zdaj član Železničarskega teniškega Maribor.

Danes se nam obeta bogata športna odbojkarska  sreda. Zvečer ob 20. bo v Radencih zaostala tekma prve B slovenske odbojkarske lige za člane med Radenci in ekipo Pro Volley. Favoriti v tem dvoboju so Radenčani, ki so četrti na lestvici z 21.točkami, Pro Voley pa ima na osmem mestu tri točke.

 V prvi B slovenski odbojkarski ligi za članice pa bo v Puconcih nocoj ob 19.  prekmursko prleški derbi med  Murexinom Kemo Puconci, ki je na 6. mestu s 14.točkami in Ljutomerom, ki je kot najboljša pomurska ekipa na drugem mestu lige s 30.točkami.  Obe tekmi bosta zaprti za gledalce.