V etru
Dogodki in odmevi
Domov

Šport

4 februarja 2021 Šport


V 18.kolu prve B slovenske odbojkarske lige  za člane je v sredo zvečer Črnuče po dobrem odporu gostiteljev  premagalo  Radence s 3:1.  Za Radence s največ točk zadeli: Tomaž Horvat 21, Dejan Pelemiš 12, Blaž Ajlec 11 in Jaka Banič 10 točk. Za Črnuče so največ točk k zmagi prispevali: Bine Slovenik 23,  Jaka Sešek 14 in Martin Valenčič 12 točk.

V zaostalem srečanju  10.kola  prve B slovenske odbojkarske lige za članice je Logatec premagal ekipo Sobote s 3:0. Za Soboto so največ točk zadele:  Pia Krajcar 12, Katja Saje 10 in Ana Babič 7 točk. Za Logatec pa so za zmago dosegle največ točk: Tinkara Mole, Julija Milić 8 in Domineja Marič 6 točk.

Nogometni klub Prekmurec Dobrovnik, ki po prekinjenem tekmovanju v prvi medobčinski lendavski nogometni ligi zaseda drugo mesto za Čentibo in pred Bistrico želi v prihodnje igrati pomembnejšo vlogo v lendavskem nogometu. V zimskem času so se igralsko okrepili. Prvi je prišel v klub Luka Car, po mladinskem stažu je igral pri članih Rakičana in Polane. Naslednji novinec je Marko Meselics, ki je nastopal za Olimpijo iz Dolge vasi. V dobrovniško ekipo prihaja tudi Robert Bukovec, ki je bil nazadnje vratar Olimpije iz Dolge vasi.