V etru
Minute za kmetovalce
Domov

Šport

20 februarja 2021 Šport


V predzadnjem krogu rednega dela 1. slovenske Futsal lige so v Ljutomeru sinoči malonogometaši ŠIC Bara Tomaža igrali neodločeno s Sevnico 3:3. Sevnica je do 34. minute vodila celo s 3:1, vendar so domači pod vodstvom Mateja Gajserja do 40. minute izid uspeli izenačiti. Za ekipo iz Svetega Tomaža, ki je trenutno na petem mestu in si je že priigrala nastop v končnici, so zadetke dosegli: Marko Senekovič 2 ter enega Bojan Klemenčič.

Sinoči je bila v Murski Soboti v telovadnici osnovne šole 2 odigrana prva tekma zadnjega kroga rednega dela v letošnji 1. B odbojkarski ligi- V zadnji tekmi sezone so odbojkarice Sobote pod vodstvom trenerja Davorina Čeleša prišle do prve zmage v prvenstvu, ko so s 3:0 premagale ekipo Weiler Volleya iz Zreč. Največ točk pri domačih so dosegle Pia Krajcar in Pia Puklavec po 13 ter Katja Saje 11 točk. Danes bosta na delu še preostali pomurski ekipi in sicer bodo ob 17.00 puconske odbojkarice Murexina-Keme igrale v Logatcu, Ljutomerčanke pa uro kasneje v Mozirju.

Iz današnjega programa pokrajine ob Muri dodajmo, da bo zadnji krog odigran tudi v 1. A moški državni odbojkarski ligi. V telovadnici Osnovne šole 1 v Murski Soboti bodo tako ob 19. uri odbojkarji Panvite Pomgrada gostili Calcit iz Kamnika in z enim očesom pogledovali na rezultat Hoč in Triglava, ki sta poleg Sobočanov kandidata za uvrstitev v najboljšo šesterico in direktno uvrstitev v četrtfinale letošnjega državnega prvenstva. V 1. B ligi bodo Radenci v zadnjem krogu gostovali pri Keko opremi iz Žužemberka.

V soboški Fazaneriji pa se bo ob 20. uri pričela tekma 22. kroga 1. slovenske nogometne lige, kjer nogometašem Mure v goste prihaja Gorica. Muraši so v prvih dveh tekmah spomladanskega dela osvojili le točko, Gorica pa štiri, meddrugim so pred tednom dni premagali Koper.