V etru
Skupaj/Együtt/Vküper
Domov

Šport

25 februarja 2021 Šport


Andreja Klepač, članica Teniškega kluba Murska Sobota, nadaljuje svojo turnejo po Avstraliji. Po Grand slamu v Melbournu je natopila na WTA turnirju serije 500 in se v ženskih dvojicah prebila do četrtfinala. Skupaj s Čehinjo Lucijo Hradecko sta v prvem krogu premagali ameriško dvojico s 6:1, 6:4, v tekmi za polfinale pa sta bili poraženi od ameriško – brazilske naveze s 6:4 in 7:5.

Včeraj so bile odigrane tri tekme 23. kroga 1. slovenske nogometne lige na katerih so bili doseženi naslednji rezultati: Celje – Bravo 2:3, Olimpija – Domžale 0:0, Maribor pa je po šok terapiji in menjavi športnega direktorja ter trenerja zmagal v Sežani proti Taborju s 4:0. Nogometaši Mure prav v teh trenutkih pričenjajo tekmo v gosteh s Koprom. Ob tem dodajmo, da sta bila v najboljšo enajsterico minulega kroga, ko je Mura premagala Gorico, izbrana tudi dva nogometaša Mure in sicer Luka Bobičanec in novinec Samsindin Ouro.

Svojo prvo pripravljalno tekmo v okviru priprav na nadelavanje sezone v 2. slovenski nogometni ligi pa so včeraj odigrali nogometaši Beltinec. V tekmi proti mladincem Maribora so zmagali s 3:2. Za Beltinčane je prvi zadel Mitja Mauko v 19. minuti za vodstvo na 1:0, v nadaljevanju pa sta na 2:1 in 3:1 zadela še Mateo Verunica in Luka Sočič. Nogometaše Beltinec v soboto čaka drugo pripravljalno srečanje in sicer bo njihov nasprotnik lendavska Nafta.