Domov

Šport

24 januarja 2017 Šport


Na drugem turnirju državne lige v dvoranskem hokeju za članice so v Murski Soboti  Moravske Toplice premagale predanovski Triglav z rezultatom 8:1. Za Moravske Toplice sta po dva zadetka k zmagi prispevale: Petra Dervarič, Laura Schmidlehner, Maja Kovač in enega Tjaša Vrečič; za predanovski Triglav je dosegla častni zadetek  Lucija Kadiš.V  hrvaško slovenski ligi v dvoranskem hokeju so v Zelini  igralke Moravskih Toplic izgubile proti I. ekipi Zeline s 6:2, za Moravske Toplice sta zadeli: Sanja Kropec in  Laura Schmidlehner. V drugi tekmi  so Moravske Toplice bile boljše od II. ekipe Zeline s 4:3. Za Moravske Toplice  je dosegla tri zadetke Laura Schmidlehner enega pa Sanja Kropec.

Na 3. državnem badmintonskem turnirju A skupine v Mariboru sta prvi letošnji članski medalji v ženskih dvojicah za Badmintonski klub Mladost iz Lendave  osvojili Nika Koncut  in Sabina Magyar. Prvo mesto je osvojila dvojica: Nika Arih iz Badmintonskega kluba Mima iz Maribora in Petera Polanc iz Badmintonskega kluba Medvode, ki sta bili v polfinalu boljši od lendavske dvojice: Koncut – Magyar z 21:13 in 21:16. Slovenski igralci pa so sredi priprav za 60. državno prvenstvo v badmintonu, ki bo letos  4. in 5. februarja v Medvodah.

V 10.kolu prve slovenske košarkarske lige  kategorije U – 17 so Hopsi iz Polzele v Murski Soboti premagali  Radensko Creativ z rezultatom 62:44. Za soboške košarkarje so največ točk zadeli: Tomaž Sagaj in Jan Copot po 13 ter Luka Pojbič 10 točk.

 

V 10.kolu prve  pomurske lige v pikadu je vodilni Team maži bar iz Ižakovec premagal Pikado klub  Štirje asi iz Dokležovja z 21:4, druga na lestvici ljutomerska Leona je bila prosta tretji Picolo iz Melinec pa je premagal Mokoš iz Bakovec s 17:8. V drugi pomurski pikado ligi  je je vodilni Pikado klub Kouvrani iz Filovec premagal Don Matijo iz Bogojine z 18:7, drugi Pikado klub Špirić iz Černelavec je bil prost podobno kot tretji na lestvici Bar Tiffany iz Črenšovec.

 

V 4. kolu zimske lige v malem nogometu v Ljutomeru je vodilna Žaga bar  iz Ključarovec premagala Slaptince s 3:1. Še preostala rezultata: Šic bar Ljutomer  – Avtoličarstvo Škrinjar  Ljutomer 4:3 in Šport plus Ljutomer – Avto Rajh Ljutomer 11:3.

V veteranski ligi malega nogometa   je vodilni Šport plus  iz Ljutomera  tekmo z ekipo Prleka Forever iz Ljutomera preložil, preostali srečanji pa sta se končali takole: Perla Cven – Meteorplast Ljutomer 1:8 in Papirnica Kleopatra  Križevci – Ormož Mladost /Miklavž  2.2.