Domov

Šport

6 novembra 2021 Šport


V nadaljevanju nogometnega prvenstva v vzhodni skupini ameriške »MLS« lige je Austin FC presenetljivo gladko premagal s 3:1 ekipo Sportinga Kansasa Cityja, ki je na drugem mestu prvenstvene lestvice. Za Austin FC, ki je na 12.mestu z 31.točkami, je celo tekmo igral tudi Žan Kolmanič iz Veržeja.

V 2.kolu prve slovenske pikado lige za člane je Top Gun Cleangrad Gorjak Mertük na Grlavi gostil Pikado klub Bazo Hoče in dvoboj izgubil s 6:11. Ekipa Top Gun Cleangrada GTI pa je gostovala pri Pikado klubu Sova – Čuk na Ravnah in tam zmagala z rezultatom 9:8.

V 3. kolu 2. slovenske odbojkarske lige vzhod za članice je vodilna ekipa Prevalj v Murski Soboti premagala ekipo Sobote s 3:1. Gostiteljice so dobile le prvi niz v podaljšani igri z rezultatom 29:27, v preostalih nizih pa so bile gostje iz Prevalj boljše in na koncu zabeležile še tretjo zaporedno zmago.

V 3. kolu 4. slovenske košarkarske lige za člane je Elektra iz Šoštanja v Murski Soboti premagala Radensko Creativ z rezultatom 84:71. Za Radensko Creativ so zadeli največ točk: Luka Pojbič Kovačič 24, Gabrijel Bratina 17 in Tomaž Sagaj 13 točk; pri Elektri se je odlikoval Edvin Babajić z 18.točkami.

V 12. kolu druge puconske lige v malem nogometu je vodilna Prosečka vas premagala Otovce s 4:1, drugi Šalamenci so premagali Motovilce s 3:2, tretja Vaneča pa je bila prosta. Naslov jesenskega prvaka med 13. ekipami je osvojila Prosečka vas.