V etru
Nočni glasbeni program
Domov

Športniki leta 2016 v Beltincih

11 februarja 2017 Šport


 

V  Beltincih so danes slovesno razglasili najboljše športnike, športnice in ekipe leta 2016  ter perspektivne športnike. Po besedah župana Milana Kermana je v športni zvezi aktivnih 26 društev in izbrali so med predlaganimi najboljše;  športnikom pa so  s strani občine  v letu 2016 ponudili nov  pokriti športno vadbeni prostor, ki je imel danes tudi svoj dan odprtih vrat a sledil bo še eden. Župan občine   je skupaj s predsednikom športne zveze v Beltincih Andrejem Pozdercem najboljšim podeljeval priznanja.

Med športniki je zbral največ glasov strelec Mijta Černi iz Gančan,  drugi je nogometaš Jernej Tkalec iz Beltinec  in tretji hokejist Dominik Mesarič iz Lipovec .  Med športnicami sta  bili v Beltincih   najboljši pikadistka  Mojca Škafar  iz Ižakovec in strelka Tamara Černi in Gančan., tretje športnico niso našli. Najboljši klub je  Nogometni klub  Lušt  Beltinci pred Hokejskim klubom Lipovci in  Pikado klubom ŠD  Dokležovje.

Med perspektivnimi športniki so v Beltincih  nagradili  odbojkarico  Mašo Vnuk  iz Melinec pred  odbojkarjem Davidom Novakom z Lipe in odbojkarico  Kajo Marton iz Bratonec.  Najperspektivnejši klub v občini je Judo klub Klima Center Tratnjek Beltinci. Posebno priznanje  je dobilo za 40 let delovanja    Športno društvo Meteor Melinci.