V etru
Prva jutranja kronika RA Slovenija
Domov

UPORABLJAJTE MINERAL

8 junija 2018 Aktualno Oglas


Podjetje AS AN d.o.o. se prvenstveno ukvarja s človeškim zdravjem, ki je dokazano v veliki meri odvisno od hrane, ki jo uživamo. Ne samo od vrste hrane, pač pa predvsem od njene kvalitete. Kako je pridelana, ali vsebuje ostanke kemičnih spojin za gnojenje in sredstev za varstvo rastlin? Zato je pred približno 10 leti nastal MINERAL, ki je povsem naravno sredstvo za krepitev rastlin in omogoča pridelavo zdrave, polnovredne hrane brez alergenov in neželenih ostankov. Taka hrana ni prazna, pač pa okusna in polna hranilnih snovi, mineralov, vitaminov.

Podjetje AS AN d.o.o. je MINERAL razvilo v sodelovanju z Ministrstvom za znanost in kulturo in Fakulteto za kmetijstvo in biosistemske vede v Mariboru. Razvoj jim pomeni zelo veliko, zato še vedno potekajo številna testiranja doma (Biotehniška fakulteta v Ljubljani, Inštitut za hmeljarstvo in pivovarstvo v Žalcu in drugje) in v tujini, celo v Afriki. Strokovna skupina agronomov se v sodelovanju z raziskovalci trudi prenesti pridobljeno znanje v prakso, do posameznih proizvajalcev (integrirani in ekološki kmetovalci, vrtnarji) in ozavestiti široko populacijo vrtičkarjev.

Čim več profesionalnim in ljubiteljskim pridelovalcem želijo omogočiti sonaravno pridelavo hrane visoke kakovosti s čim nižjimi stroški.

http://www.mineralzarastline.si>

https://www.facebook.com/mineralzarastline/