V etru
Tako na to gledam jaz in kako na to gledate vi
Domov

Začetek predprodaje sezonskih smučarskih vozovnic

30 avgusta 2017 Aktualno Oglas


Na Mariborskem Pohorju 2. in 3. septembra pripravljajo prvi Visit Pohorje vikend, ki ob seriji koncertov ponuja tudi ugodno možnost nakupa sezonskih smučarskih vozovnic. Ob začetku predprodaje bodo namreč vozovnice na voljo po akcijskih cenah. Ob tem bo krožna kabinska žičnica cel konec tedna vozila po promocijski ceni, mestni avtobusi na liniji 6 (Vzpenjača) pa bodo brezplačni.

Predprodaja smučarskih vozovnic bo 2. in 3. septembra potekala le na blagajni Bellevue na Pohorju. Blagajna bo odprta od 8. do 20. ure. Na blagajni bo možno kupiti tudi novo vozovnico, poimenovano Pohorka, ki bo samo prvi vikend v septembru naprodaj že za 155 evrov za odrasle in bo v zimski sezoni omogočala smuko med ponedeljkom in petkom od 11. do 15. ure. Cena sezonske smučarske vozovnice za odrasle, bo sprva 310 evrov, v nadaljevanju predprodaje pa se bodo cene vseh sezonskih vozovnic postopoma zviševale. Cene dnevnih smučarskih vozovnic ostajajo takšne kot lani, cenik je dostopen na spletni strani www.visitpohorje.si.

Prvi Visit Pohorje vikend bodo popestrili tudi z bogatim spremljevalnim programom na Mariborskem Pohorju; na velikem odru, bo v soboto ob 14. uri nastopila Natalija Verboten z bendom, v nedeljo ob 11. uri Frajerke, ob 15. uri pa še vrhunec dogajanja – koncert skupine Tabu. Prav tako bodo poskrbeli za animacijo za najmlajše obiskovalce in gostinsko ponudbo. 2 in 3. septembra bo vožnja s krožno kabinsko žičnico, ki ob koncih tedna obratuje neprekinjeno, za le 1 evro/osebo. Poskrbeli so tudi za ugodno možnost prihoda in odhoda pod Pohorje. Mestni avtobusi na liniji št. 6 (Vzpenjača) so oba dneva brezplačni.

Medtem se na Mariborskem Pohorju nadaljuje poletna sezona, v kateri so poleg kolesarskih spustov v Bike parku Pohorje še naprej na voljo tudi druge poletne dejavnosti. Bike park obišče od 150 do 200 kolesarjev na teden, v nadaljevanju kolesarske pa se bo z odprtjem proge World cup števlo še nekoliko povečalo.