
Zdigni pokrivač z Darjo Lovšin
10 julija 2018 Aktualno Oddaje
Piščančja nabodala z žara
ZAKAJ?
Belo meso v kombinaciji z zelenjavo je dober način, kako na dan imeti priporočljivih pet obrokov zelenjave ali sadja. Brez glikemične obremenitve.
Za 4 osebe potrebujemo:
50 dag piščančjih prsi
rdeča paprika
rumena paprika
mlado čebulo
soli, sveže mlet poper
žlice olivnega olja
Oprane paprike narežemo na kvadrate, mlado čebulo na debelejše kolobarje. Na manjše kose narežemo tudi piščančji file, vse skupaj v večji skledi solimo, popramo in pokapljamo z oljem. Na lesena nabodalca izmenično nabadamo meso, papriko in čebulo. Spečemo na vročem žaru.
Ena porcija vsebuje:
249 kalorij
6 g ogljikovih hidratov
30 g beljakovin
13 g maščob
Več v kuharici, ki jo lahko naročite po tel. 01 542 5004 ali revija.dita@siol.net.